Alle skal bruge strøm, så hvorfor ikke kombinere det med at støtte en rigtig god sag?

Du kan støtte I. H. Aalborg, hver gang du tænder for kontakten. Vi har nemlig indgået et samarbejde med Eniig, som betyder, at de giver os 2 øre pr. kilowatttime strøm du bruger.

Alt, du skal gøre, er at tilmelde dig ForeningsEl hos Eniig og bruge strøm, som du plejer, så støtter du os døgnet rundt, hver dag, hele året.

Alle kan støtte os via ForeningsEl, også selv om du ikke er medlem af I.H. Aalborg. Dette gælder også hvis du er eksisterende kunde hos Eniig. Skifter du til ForeningsEl, og er du ny kunde hos Eniig, får vi en ekstra bonus for hvert år, du er kunde hos dem.

Sådan skifter du til Forenings-El
Eniig har oprettet en helt unik tilmeldingsside til os. Klik her 

Her skal du blot udfylde tilmeldingssiden med dine kontaktoplysninger, så klarer Eniig resten for dig.

Vil du gerne vide mere om ForeningsEl, inden du beslutter dig, kan du ringe til deres kundeservice på telefon 9936 9875. Her hjælper de også gerne med at tilmelde dig.

Hvis du sms’er FORENINGSEL til 1231, så ringer Eniig dig op indenfor 5 hverdage. Det koster kun almindelig SMS takst.


Få tilskud til energiforbedringer

Har du planer om at efterisolere huset, udskifte oliefyret eller noget helt tredje, har Eniig mulighed for at give et tilskud til energiforbedringen. Dette er et tilbud, der gælder for alle husstande og erhvervsvirksomheder i Danmark.

Nedenfor kan du finde et link til Eniig’s energispareportal, hvor du kan læse mere om muligheder og fordele ved tilskudsordningen.

Eniigs energispareportal

 
Vi bruger cookies. Når du klikker videre, accepterer du automatisk vores cookie- og privatlivspolitik. » Læs mere her
OK