Aalborgs Bedste 2015

Aalborg Kommune inviterede igen i år alle danske mestre + guld/sølv/bronze vindere fra Europamesterskaber og Verdensmesterskaber fra 2015 til en fejring. I år blev det afholdt i Aalborg Stadionhal, hvilket så satte en stopper for vor tidligere tradition: fællesspisning i vore klublokaler. Det kunne tidligere lade sig gøre, da arrangementet blev afholdt i Nordkraft.

Men vi fik fejret følgende, der alle fik en lille præsentation med sig:

Svømning:

Camilla Aagaard – udvikler sig fortsat og er nu for alvor fast inventar på landsholdet. I 2015 sprang Camilla samtidig over i eliteidrætsklassen – hvilket også betyder mulighed for endnu mere tid i bassinnet. Camilla har ligeledes meldt sig ind som kandidat til såvel EM og PL – kvalifikationen jagtes netop i det første kvartal 2016.

Jan Johansen –  Er den ældste af de tre svømmere, men klarer sig fortsat godt i sin klasse. Træningsiveren fejler intet selvom Jan har været med i gamet gennem flere år.

Laura M. Christensen – 2015 var året hvor Laura deltog til VM – bedste resultat var en 8. plads i 100 bryst og ligesom Camilla er fokus rettet mod kvalifikation til EM og PL i 2016.

RaceRunning:

2015 vandt Hayla S. Søndergaard guld på 200m, 400, og 800m til DM. Til VM i Nottingham i England fik hun guld på 800m og sølv på 400m. Derud over satte hun en Wm rekord på 800m.

Bowling med rampe:

Holdet består af Claus Kragh, Flemming Terp og Jan Krogh Sørensen, som vandt FM. Holdet vandt for andet år i træk.

DM i kajak ergometer:

Jacob Bjerregaard Michelsen – har tidligere været aktiv inden for fodbold, men er nu blevet ”bidt af en gal vandhund.” Jacob er meget aktiv i Kano og kajakklubben Limfjorden og nyder at opholde sig i det fri.

Mogens Jørgensen fra “Mogens kom forbi” var som sædvanlig konferencier og komikeren Jan Gintberg stod for noget af underholdningen.

Se billeder fra fejringen her!